Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Το λευκό φωτίζει την εμφάνισή σας και ταιριάζει με όλα!


Το καλοκαίρι είναι γεμάτο γλυκές αποχρώσεις αλλά το άσπρο χρώμα κυριαρχεί και το φετινό καλοκαίρι.

Τέλειος συνδυασμός λευκό και μπεζ














Οι γυναίκες έχουμε διάφορες ανασφάλειες την ώρα που ντυνόμαστε, και μία από αυτές είναι το αν τα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα ενδιαφέρον outfit που να είναι classy και καθόλου κιτς. Κανόνες δεν υπάρχουν για το πώς θα το καταφέρουμε, όμως ένα είναι σίγουρο:ο συνδυασμός λευκών ρούχων με μπέζ λεπτομέρειες ποτέ δεν μπορεί να πάει λάθος.Θα αποπνέει πάντα καθαρότητα, φινέτσα και ανυπέρβλητο elegance.
Το λευκό είναι ένα από τα πιο ευέλικτα, βολικά και εντυπωσιακά χρώματα και είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευτούμε καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να  υποδεχτούμε στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μας και να το αναδείξουμε με τον δικό μας, ξεχωριστό τρόπο στο καθημερινό μας ντύσιμο...

Το κλασικό λευκό t-shirt





Το λευκό φωτίζει την εμφάνισή σας και ταιριάζει με όλα! Πόσο μάλλον ένα λευκό μπλουζάκι.Θα το συνδυάσετε με το τζιν σας, το σορτάκι σας, όλα σας τα υφασμάτινα παντελόνια και θα το φοράτε όλη μέρα, από το πρωί στο γραφείο μέχρι και στη βραδινή σας βόλτα.

Το κλασικό λευκό πουκάμισο

 




Μαζί με το t-shirt αποτελεί απαραίτητο κομμάτι κάθε γκαρνταρόμπας. Ιδανικό ντύσιμο για τα πρωινά στο γραφείο αφού προσδίδει ένα επαγγελματικό look.
Συνδυάστε το με φούστα ή κλασσικό παντελόνι και αφήστε τα εντυπωσιακά κολιέ να φροντίσουν για την έμφαση της θηλυκότητάς σας.

Το λευκό φόρεμα
                               
  


Με παραλλαγές από στενό μέχρι ριχτό και φαρδύ το λευκό καλοκαιρινό φόρεμα από δροσερά υφάσματα είναι μια απαραίτητη προσθήκη στην γκαρνταρόμπα του φετινού καλοκαιριού.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου