Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Το αγαπημένο τζιν παντελόνι σας

   Όλες έχουμε ντουλάπες και συρτάρια υπερφορτωμένα με ρούχα, αλλά ανεξάρτητα από αυτά που διαθέτουμε ήδη πάντα υπάρχουν βασικά κομμάτια που χρειάζονται όλες οι γυναίκες προκειμένου να ολοκληρωθεί η ντουλάπα τους.  
Αυτό το  κομμάτι είναι ένα κάλο τζιν  που πάει  με όλα, μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις και μας κάνει  να δείχνουμε υπέροχες μέσα σε μερικά λεπτά. 


Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να έχετε ένα τζιν παντελόνι που να κάνει τους γοφούς σας να δείχνουν φανταστικοί; 

Το τζιν παντελόνι είναι πλέον από τα must-have κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είναι ευέλικτο και προσαρμόζεται σε όλα τα στυλ. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που το κάνει ιδιαίτερο είναι ότι μπορεί να φορεθεί χειμώνα καλοκαίρι.
 






Styling tips:

Τα skinny jeans είναι καλύτερα να φοριούνται απ’ όσες έχουν αδύνατα και καλλίγραμμα πόδια. Διαφορετικά, κάνουν το σώμα να δείχνει άχαρο και δεν κολακεύουν καθόλου.

Τα φαρδιά jeans χρειάζονται αδύνατα πόδια αναλογικά με την υπόλοιπη σιλουέτα. Τα υπερβολικά φαρδιά jeans σε χοντρά πόδια θα χάσουν την ουσία τους και θα κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο χοντρά απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα.

Τα boyfriend jeans δημιουργούν  κομψές εμφανίσεις χωρίς να χρειάζεται να «στριμώχνεστε» σε skinny και καμιά φορά άβολα jeans.

Προτιμήστε να τα συνδυάσετε με φαρδιά πουλόβερ και t-shirts. Από την άλλη τα top σε ίσια γραμμή συνδυασμένα με τζιν μπορούν να κάνουν το ντύσιμο πιο κομψό και πιο επίσημο.
Δοκιμάστε να φορέσετε τζιν με επίσημο top και ψηλοτάκουνα. Είναι ένα ντύσιμο που άνετα μπορεί να σας συνοδεύσει στις βραδινές σας εξόδους. 

Προσοχή!!!στο … πολύ φθαρμένο στιλ. Δεν χρειάζεται το jean σας να έχει πάρα πολλές τρύπες μια και το στιλ σας θα γίνει εντελώς ατημέλητο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου