Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Winter black

Τα διαχρονικά μαύρα κομμάτια έχουν την τιμητική τους φέτος, αφού αποτελούν την τέλεια βάση για μοναδικές classy εμφανίσεις. Το μαύρο είναι το απόλυτο χρώμα για άλλη μια σεζόν. Παίξτε με τα υλικά δέρμα, μετάξι, μαλλί και σίγουρα θα έχετε  κάνει την πιο safe επιλογή.








Ροκ στυλ με δερμάτινα κομμάτια
Δερμάτινα  μαύρα παντελόνια και μαύρες μπλούζες από δέρμα. Και όμως, εάν κάποιος ξέρει πως να φορέσει τα δερμάτινα κομμάτια, έχει τα φόντα για να αποκτήσει μια υπέροχη εμφάνιση. Πάντως, μια δερμάτινη υψηλόμεση φούστα και ένα απλό λευκό πουκάμισο θα κάνουν τη διαφορά.
Αλλά εκεί που θα επενδύσετε φέτος το χειμώνα είναι σε ένα δερμάτινο τζάκετ με μεταλλικές λεπτομέρειες και φυσικά να το φορέσετε με τα πάντα!






Είναι γνωστό ότι η μόδα πάει και έρχεται....όμως κάποια κομμάτια παραμένουν σταθερά κάθε χρονιά και μας χαρίζουν άνεση και στυλ. Ένα μαύρο κολάν μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και με τα κατάλληλα αξεσουάρ και ρούχα μπορείς να δημιουργήσεις ένα trendy σύνολο.Επίσης το μαύρο φόρεμα παραμένει εδώ και χρόνια η πρώτη μας επιλογή για μια βραδινή εμφάνιση. Και ένα σκούρο skinny τζιν δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα! 



tips........Για εσάς που θέλετε χρωματιστές πινελιές στο black outfit σας, μπορείτε να το απογειώσετε επιλέγοντας ζωηρό χρώμα στα αξεσουάρ σας όπως για παράδειγμα στο τσαντάκι ή τα ethnic style κοσμήματα σας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου