Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν!!! Θα πάμε διακοπές;


Καλό θα ήταν λοιπόν, πριν ξεκινήσεις την εξόρμηση σου για αγορές, να κάνεις μια λίστα με τις πραγματικές σου ανάγκες!!!

Και όταν λέμε πραγματικές ανάγκες εννοούμε τα κομμάτια, που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου και που συνδυάζονται εύκολα με τα υπόλοιπα ρούχα σου. Συνεπώς, βλέπεις τι ρούχα έχεις, πόσα παντελόνια, φούστες, μπλούζες. Έτσι θα έχεις μια πιο καθαρή εικόνα για το τι βρίσκεται στην ντουλάπα σου. Δεν είναι λίγες οι φορές που αγοράζουμε ρούχα που δεν χρειαζόμαστε, ενώ κάποια άλλα αναγκαία τα αμελούμε κατ'εξακολούθηση. Όλες ανεξαιρέτως θα πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας κάποια βασικά ρούχα και πάνω σε αυτά να κτίζουμε την γκαρνταρόμπα μας και να την εμπλουτίζουμε με πιο μοδάτα κομμάτια. 

Τι ν' αγοράσεις τώρα:

Ένα πουκάμισο είναι απαραίτητο σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Απόκτησε ένα κομψό πουκάμισο  που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.



Μία από τις πιο σωστές και κομψές αποχρώσεις είναι η nude ή το απαλό ροζ. Μπορείς να πάρεις μια τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη μέχρι αργά το βράδυ.  


Οι πλατφόρμες σε γήινη απόχρωση είναι ένα κλασικό κι απόλυτα πρακτικό κομμάτι που κάθε γυναικεία γκανρταρόμπα πρέπει να έχει.  


Μία pencil φούστα μπορεί να αποκτήσει παιχνιδιάρικο χαρακτήρα αν την επιλέξεις σε ζωηρό-φωτεινό χρώμα.



                                                           

Τα μονόχρωμα φορέματα είναι θηλυκά και μπορούν να φορεθούν από πολύ νωρίς το πρωί με ένα ζευγάρι σανδάλια μέχρι αργά το βράδυ με πλατφόρμες. 


Ποιός είπε πως τα βραδινά τσαντάκια δεν μπορούν να είναι σε ζωηρά χρώματα; Πάρε ένα στο χρώμα της εποχής και θα δεις πόσο εύκολα θα το συνδυάσεις με τα ρούχα σου.




Αν σου αρέσουν οι μπλούζες σε πιο θηλυκή γραμμή τότε αέρινα υφάσματα είναι η σωστή επιλογή για εσένα. 

Αν δεν έχεις πάρει μαγιό είναι το σωστό timing να επιλέξεις σχέδια και χρώματα κλασικά ώστε να τα κρατήσεις για πολύ καιρό.

 


 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου