Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Shopping Guide

Chocomania


Σωστό θαύμα του στυλ, τα σοκολά πέδιλα ταιριάζουν με τα πάντα, ενώ ξεχωρίζουν με το σοφιστικέ ύφος τους.
Ο συνδυασμός των σκούρων τόνων με τακούνια από φυσικό υλικό (ξύλο, καμβάς, σκοινί) δημιουργεί μια κατηγορία πολύ ευέλικτων παπουτσιών. Φόρεσέ τα με λευκές, μπεζ και χακί δημιουργίες, αλλά μην ξεχάσεις πως συνοδεύουν εξίσου εύκολα τα έντονα χρώματα και prints.


Σταρ της Βραδιάς


Θηλυκά και κομψά, τα ψηλοτάκουνα σε έντονο χρώμα.
Τέλεια επιλογή για μια  βραδινή έξοδο, είναι ένα ζευγάρι γόβες σε μια χαρακτηριστική απόχρωση, όπως το μπλε ή το κοραλί, και ολοκλήρωσε την εικόνα τους με προσεγμένο πεντικιούρ.


Wedge Strategy





Σταθερές όχι μόνο στο βήμα, αλλά και στην προτίμηση της μόδας, οι πλατφόρμες επιβάλλονται.
Αν θέλεις να απολαύσεις τα οφέλη του τακουνιού χωρίς να χρειαστεί να αναπτύξεις αυξημένες ικανότητες ισσοροπίας, το wedge είναι η λύση. Αποτελεί την τέλεια βάση για εμφανίσεις τόσο στην πόλη όσο και στα πλακόστρωτα σοκάκια του νησιού.


Ground floor


Αναζητώντας το κομμάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και αυτή τη σεζόν, τα βήματά σου σε έφεραν εδώ.
Εκτος από το κλασικό και αξεπέραστο "ladiator"-must για όποια αγαπά το μποέμ ύφος-στο στυλ εισβάλλουν και πολλά embellished κομμάτια με κρύσταλλα, πέτρες, ροζέτες. Ό,τι πρέπει για καθημερινά look που κάνουν τη διαφορά και για βραδινές εμφανίσεις με αίσθηση καλοκαιριού.


Σχολή Μπαλέτου




Σαν κλασική μουσική στα αφτιά σου είναι η είδηση ότι θα τα φορέσεις και πάλι, αυτή τη φορά με pop υπόβαθρο.
Ικάνες να σολάρουν και στο πιο απλό σύνολο, οι μπαλαρίνες μετατρέπουν την άνεση σε άποψη. Αναβάθμισε τα ουδέτερα ρούχα σου επιλέγοντας ένα ζευγάρι σε ζωηρό χρώμα.


Sweet Jelly




Tο πιο ίσιο παππούτσι μεταμορφώνεται σε δήλωση στυλ όταν ντύνεται με fun στοιχεία και απροσδόκητα υλικά.
Η ένωση μιας κομψής μπαλαρίνας με τα αγαπήμενα jelly shoes της παραλίας και των παιδικών μας χρόνων δημιουργεί αυτή τη χαριτωμένη κατηγορία. Εκκεντρικά κομψά, τα αγαπημένα φλατ της stylista δίνουν έναν pop-chic τόνο σε φορέματα, σορτς, βερμούδες, ακόμη και τζιν παντελόνια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου