Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Φτάσε στα άκρα

Το μανικιούρ και το πεντικιούρ δεν το παραλείπουμε ποτέ!!

Τα πιο must χρώματα του καλοκαιριού έρχονται για να αναδείξουν τα άκρα σας.

Δείτε μια σειρά από τα κορυφαία χρώματα βερνικιών που πρέπει να δοκιμάσετε το καλοκαίρι.   

Nude αποχρώσεις 
Τα ουδέτερα χρώματα,χρώμα της άμμου είναι μια μινιμαλιστική τάση της μόδας που έχει ήδη κερδίσει έδαφος. Φέτος, το να βάψετε τα νύχια σας σε nude αποχρώσεις είναι το νέο στυλ που θα επικρατήσει. Τα nude νύχια μπορούν να  συνδυαστούν με ένα ντύσιμο σε φωτεινά ή φανταχτερά χρώματα. Αν δεν σας αρέσουν οι επιλογές των ουδέτερων χρωμάτων, μπορείτε να επιλέξετε ένα πολύ απαλό ροζ!



Μαύρα νύχια
Παρόλο που πολλές γυναίκες μισούν το μαύρο βερνίκι νυχιών επειδή το θεωρούν πολύ «gothic», το μαύρο παραμένει δυναμικό ακόμα και το καλοκαίρι. Συνδυάστε τα μαύρα σας νύχια με ένα πιο ανοιχτόχρωμο ή πολύχρωμο ντύσιμο. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε λίγο χρώμα, κάνοντας ένα διακριτικό σχέδιο. 



Ανοιχτόχρωμα  χρώματα νυχιών
Το γνωστό σε όλες μας καρπουζί πρόκειται για το άκρως καλοκαιρινό χρώμα που θα αποτελέσει must για όσες πάνε διακοπές.


Πράσινες αποχρώσεις νυχιών
Πολλοί λένε πως το πράσινο θα είναι ένα από τα κορυφαία χρώματα του καλοκαιριού ακόμα και στο μανικιούρ. Κάντε την υπερβολή!!!Κάθε απόχρωση του πράσινου πρέπει να είναι must για τα νύχια σας. Από την άλλη, το χρώμα της μέντας έχει γίνει δημοφιλές τα τελευταία  χρόνια. Επομένως, δεν θα κάνετε λάθος αν δοκιμάσετε αυτήν την υπέροχη απόχρωση του πράσινου.

  
Tο μπλέ της θάλασσας
Αν ψάχνετε για κάτι πιο διαφορετικό από τα ουδέτερα χρώματα για τα νύχια σας, δοκιμάστε τις διάφορες αποχρώσεις του μπλέ. Αποτελούν άλλη μια κορυφαία επιλογή για φέτος καθώς και μια υπέροχη επιλογή στη συλλογή των μανό σας. 



Το αγαπημένο μου χρώμα, για το καλοκαίρι κι όχι μόνο
Τα λευκά νύχια επέστρεψαν.  Όμορφο, καθαρό, αλλά εξαιρετικά δύσκολο στην εφαρμογή του, το λευκό αποτελεί μια ουδέτερη επιλογή, η οποία πηγαίνει με όλα!









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου