Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Αντηλιακό προσώπου

Προστατέψτε την επιδερμίδα σας από τον καυτό ήλιο διαλέγοντας το αντηλιακό που σας ταιριάζει!



Κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο χρειάζεται και το κατάλληλο αντηλιακό.


Για λιπαρή επιδερμίδα
Γι'αυτό τον τύπο την επιδερμίδα συνιστώνται αντιλιακά με ανάλαφρη υφή, ειδικά σχεδιασμένα για να ρυθμίζουν την λιπαρότητα και να περιορίζουν τη γυαλάδα, δίνοντας ένα ματ αποτέλεσμα που αναζητάς.

Για κανονική επιδερμίδα
Εάν έχεις κανονική επιδερμίδα διάλεξε ένα θαυμάσιο-αέρινο, αδιάβροχο και γρήγορης-διαπέρασης αντηλιακό  προσώπου  με ελαφριά υφή που δεν θα την βαρύνει, ενώ παράλληλα θα βοηθά να προστατευθεί το δέρμα σε κυτταρικό επίπεδο.

Για ευαίσθητη επιδερμίδα
Για ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και ιδιαίτερα ευάλωτη σε εξωτερικούς παράγοντες όπως ο ήλιος, ο αέρας, οι αλλαγές στη θερμοκρασία ακόμα και το νερό. Έχεις ανάγκη από υψηλή προστασία και καταπραϋντική δράση ενάντια στους ερεθισμούς της επιδερμίδας σου από τον καυτό ήλιο.

Για ξηρή επιδερμίδα
Οι πόροι είναι αόρατοι και η αίσθηση τραβήγματος είναι έντονη σχεδόν σε όλο το πρόσωπο. Το δέρμα παρουσιάζει τραχύτητα και θαμπάδα. Χρησιμοποιείστε το αντιηλιακό προσώπου που θα καλύπτει την ιδιαίτερη ανάγκη της επιδερμίδας σας που είναι η ενυδάτωση.


Για επιδερμίδα με ρυτίδες
Εμπλουτισμένες με αντιγηραντικά συστατικά, βιταμίνες C, Ε και εκχυλίσματα ροδιού, κουκούτσια σταφυλιού και πράσινο τσάι, οι αντιηλιακές κρέμες  που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία προστατεύουν τόσο από τις ακτίνες του ήλιου όσο και από την πρόωρη γήρανση.Έχουν ευχάριστη υφή που απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου